1000 kontörlük dolandırıcılık!

Dolandırıcıların yeni adresi kontör dolandırıcılığı. Her gün yeni bir numara buluyorlar. Şimdiki numarayla da bir çiftçiyi dolandırdılar. Sakarya’da cep telefonunu arayan kişinin ‘500 TL ikramiye kazandınız. Teminat olarak bin kontör yatırın. İkramiyenizi alın” sözüne karşılık istenen telefon hattına bin kontör yükleyen köylü dolandırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Serdivan ilçesi Dağyoncalı köyünde yaşayan S.K.’ya cep telefonundan ulaşan kişi, bir içecek şirketinden aradığını söyleyerek kendisine 500 TL ikramiye çıktığını ve bu ikramiyeyi alabilmesi için teminat olarak verdiği cep telefonu hattına bin kontör göndermesini istedi. S.K.’yı arayan kişi, teminat olarak gönderilecek kontör karşılığında, banka hesap numaralarına ikramiyeyi göndereceklerini beyan etti.
Bunun üzerine S.K., satın aldığı bin kontörü, kendisine verilen cep telefonu hattına gönderdi. Kontörü gönderdikten sonra banka hesap numaralarını kontrol eden S.K., paranın yatırılmadığını görünce dolandırıldığının farkına vardı. S.K. jandarmaya suç duyurusunda bulundu. Jandarma kontörün yüklendiği telefon hattı hakkında inceleme başlattı.
 Kaynak: www.internethaber.com

CEVAP VER
Lütfen yazınızı giriniz.
Lütfen adınızı buraya giriniz.