2021 Kış Modası Renkleri

Havaların soğuması ile birlikte kış renkleri içimizi ısıtacak ve şıklığınız ile göz kamaştıracaksınız. Kış mevsiminin moda renkleri ile kombin ile sağlayacak şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Kış sezonu için düzenlenen moda şovları ve podyumlarda öne çıkan can alıcı nokta renk uyumu ve sezon trend parçalarıdır. Modayı severek yakından takip edenlerin vazgeçemediği sezon renkleri armut yeşili, asfalt grisi, yavruağzı, kumtaşı, deniz yeşili, pastel mavisi gibi renklerdir. Bu renkler doğru kullanıldığında yakalayacağınız uyum ve şıklık her zaman göz alıcı olacaktır. Renk seçimini dışarıda ya da evde kullanacağınızı kombineleri göre seçmeniz de oldukça önemlidir. Evde daha nötr renkler seçerken dışarı da daha göz alıcı ve parlak renkli tercih edilebilir.

 

Kış Modası ve Giyim Şıklığı

Kış mevsiminin sert ve soğuk geçmesi giyim tarzınıza da yansıyarak kıyafetlerimize değişiklik yapmamıza neden olur. Kıyafet tarzımızın her zaman her yerde göz olacağı olması ve mevsim şartlarına uygun şartlarda renk tonları ile tamamlayarak şık olmak kombinler yapılmalıdır. Koyu pastel tonları ile sağlayacağımız şıklığı işyerinde, sokakta her yerde kombinleyerek mevsim şartlarına uygun kıyafet seçimi yapmış olursunuz. Kış mevsiminde de sağlayacağınız şıklık mevsim şartlarına uygun renk seçimiyle ayak uydurmuş olacaksınız. Mevsim geçişlerinde yapacağınız kıyafet kombinleri ve sağlığınız için oldukça önemlidir. Kış mevsiminin de kalın sweat ve polarlı giysiler giyerek şık olmak mümkündür.

 

Kış Mevsimi Erkek Şıklığı ve Renk Seçimi

Her mevsimin bir rengi olduğu gibi kış aylarında kendine özgü renk ve tonları bulunmaktadır. Mevsim koşullarına uygun giyinmek ve aynı zamanda şık olmak mümkündür. Erkeklerin stil ve tarzını tamamlayan parçalar ve renkler seçiminde şık ve modern tasarımlar ön plana çıkmaktadır. Renk kreasyonu seçerken mevsim şartlarındaki renkleri göz önünde bulundurmalı ve kombinenize renk uyumuna dikkat etmelisiniz. Kış mevsimi renkleri olarak erkekler daha çok lacivert, haki, yeşili, hardal sarısı, siyah renklerini tercih etmektedir. Siyah jean pantolon üzerine mavi renk kazak veya sweat ile sokak modasını yakalayabilirsiniz. Ayrıca kış aylarında erkekler kaşe, deri ve şişme montları da çok fazla tercih ederler.

 

Kış Mevsimi Kadın Şıklığı ve Renk Seçimi

Kadınlar için daima güzel görünmek her zaman çok önemlidir. Kış mevsiminin gizemli ve kasvetli havasını bambaşka bir dokunuş yaratacak olan kış kreasyonu, şıklığın peşinde olan kadınlara muhteşem kombinler oluşturma olanağı sunmaktadır. Dış giyim kategorisinde mevsim değişikliği ile yeni tarz ve renkleri ile her zaman her yerde şık olmak mümkündür. Kış mevsiminde etek ve bluz kombinlerini yerini daha çok pantolon ve ceketlere bırakabilir. Ofis kombinlerinde tercih edilen pantolon ceket tarzı, kış aylarında sokak modası olarak da tercih edilmektedir. Mevsim şartlarının zorluğuna rağmen portakal turuncusu, hardal sarısı, buz mavisi renkleri ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Mevsime bağlı seçtiğiniz kıyafetlerinizde renk uyumu ve kombini oldukça önemlidir. Kış aylarında son yıllarda vazgeçilmez renkleri arasında bej, kiremit rengi, karamel rengi, kot mavisi renklerine bırakmaktadır.

Kış Mevsiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Havaların soğuması ile birlikte giydiğimiz kıyafetlere dikkat etmemiz sağlık ve şıklık açısından oldukça önemlidir. Mevsim geçişlerinde havanın soğuması ile birlikte kıyafetlerinize dikkat etmediğimiz zaman hastalıklara davetiye çıkarmış olursunuz. Kalın giysiler giyinmeli ve aynı zamanda şık olmalısınız. Kış aylarında daha çok içi yünlü polar kıyafetler tercih edilir. Son yıllarda örgü ve triko ürünler kış aylarının vazgeçilmez parçaları haline gelmiştir.

 

Önceki İçerik2021 Bahar Modası
Sonraki İçerik2021 Sonbahar Erkek Modası
PAYLAŞ
CEVAP VER
Lütfen yazınızı giriniz.
Lütfen adınızı buraya giriniz.