2019 Yılının En Sevilen Samsung Telefon Modelleri

Akıllı telefon piyasasının öncül markalarından olan Samsung satışlardaki lider konumunu da uzun süre bırakmayacak gibi. Kullanıcısında adeta bağımlılık yapan Samsung telefon modelleri arasından seçim yapmak giderek zorlaşmaya başladı. Samsung’un telefon seçeneklerinin artması ile birlikte karar verme noktasında tüketiciler de uzun araştırmalar yapmaya başladılar. Farklı bütçelere tasarlanmış telefonlar arasında yüksek segmente girenler kadar daha uygun modeller de bulunabilir. Telefon seçimi konusunda dikkat edilmesi gereken bir başka nokta fiyatı kadar telefondan nelerin beklendiğidir. İşi gereği akıllı telefon kullananlar yüksek modelleri tercih ederek hızlı ve kullanışlı bir telefona sahip olabilirler. Fotoğraf meraklıları için ise tabi ki kameranın özellikleri öne çıkacaktır. 

Samsung Galaxy S10+ G975F

Ön yüzde çentik olmadan yeniden tasarlanan bu model ile kesintisiz görüntü alınabiliyor. Ultrasonik Parmak Okuyucu özelliği sayesinde telefon güvenliği sorun olmaktan çıkıyor. Dynamic AMOLED, Sonsuz-O Ekran’ı ekranda yenilikçi yaklaşımı sürdürüyor. Pro-Seviye Çoklu Kamera ile isteyenler fotoğraf isteyenler video çekebilirler. Kamerasının bir başka özelliği ise görüntü kompozisyonları önermesidir. Hızlı şarj olabilme özelliğine sahip bu telefon aynı zamanda güçlendirilmiş Wi-Fi bağlantıları ile hem daha süratli hem de daha güvenli bağlantı şansı sunar. 

Samsung Galaxy S9

Kuşkusuz Samsung’un en popüler telefonlarından birisi olan Galaxy S9. Telefonun en önemli özelliği çok yönlü kullanım sunmasıdır. Profesyonellere de hitap eden yapısı ile iş için de en uygun telefonlardan birisidir. Şık tasarımının yanında donanımı ile de mükemmel performans sunan bu telefonun daha büyük modelini arayanlar Galaxy S9 Plus’ı da tercih edebilirler. Düşük ışıkta bile kusursuz fotoğraflar çeken kamera sistemi sayesinde fotoğraf meraklılarını da tatmin edecek bir model. 

Samsung Galaxy Note 9

Telefona yön veren modellerden birisi olan Galaxy Note 9, 6.4 inç Super AMOLED ekranı ile dikkat çekiyor. Ekran özelliğinden dolayı dijital içerikler gerçek renkleri ile görüntülenebiliyor. Batarya hem kablolu hem de kablosuz olarak şarj edilebiliyor. Saniyede 60 kare hıza kadar video kaydetme özelliği olan telefon kusursuz fotoğraflar yakalamak için de ideal. Geniş depolama kapasitesi ve parmak izi okuyucu, iris tarama özellikleri de telefonunun daha da güçlendiriyor. Ayrıca bu modeller suya ve toza karşı da daha dayanıklı. 

Samsung Galaxy A70

Galaxy A70 6,7 inçlik FHD+ sAMOLED Sonsuz-U ekranı ile daha canlı görüntü deneyimi yaşamınıza olanak sağlıyor. Sade tasarımı ile dikkat çeken telefon el ile kusursuz uyum sağlıyor. Farklı renk seçeneklerine sahip olan telefon her zevke göre bir renk bulunabilmesini de kolaylaştırıyor. İnsan gözünün görüş açısını içeren 123 derecelik geniş açılı kamera ile gece ya da gündüz daha net fotoğraflar elde edilebiliyor. Kamera alan derinliği ayarlama özelliğine de sahip. Süper hızlı şarj teknolojisi ile telefon daha hızlı şarj edilebiliyor. 

 

CEVAP VER
Lütfen yazınızı giriniz.
Lütfen adınızı buraya giriniz.